Գլխավոր | Հրաշքներ | Надія, а не розпач, дає сили рухатися вперед

Нещодавно моя донька відвідала Музей Біблії в окрузі Вашингтон. Це чудове місце! Знаходячись там, починаєш розуміти, наскільки дивовижний вплив Біблія мала на кожне суспільство, що приймало її істини.

І мене дуже підбадьорило фото, яке дочка надіслала мені з музею. Вона сфотографувала скрін-шот екрану пошуковика – два основні слова, що шукали в Україні 2022 року.

Віра та радість.

Я знаходжу це дуже важливим. Коли країна перебуває у стані війни, люди змушені замислюватися про найважливіше!

Віра – це ключове слово.

Коли основи суспільства вагаються, ми ставимо глибокі питання, наприклад: у чому сенс життя? Майже кожен зараз знає когось, хто загинув через війну. Сьогодні особливо життя і смерть близькі кожному.

Що може допомогти пройти ці жахливі випробування, коли дім, над яким ви працювали все своє життя, раптово перестає існувати?

…Віра нестиме вас! Саме тому віра – це слово номер один у пошукових системах України у 2022 році. Надія, а не розпач – ось, що дає сили рухатися вперед.

Святе Письмо наводить слова Ісуса про останній час: «Та Син Людський, як прийде, чи Він на землі знайде віру?…» (Від Луки 18:8).

Якби Бог заглянув усередину вас сьогодні, чи знайшов би Він віру?

Моя молитва сьогодні:

Господи, я проголошую, що моя єдина надія – це Ти! Народи падають. Уряди зазнають краху. Політики падають. Освіти недостатньо. Шлюби розпадаються. Є лише одна справжня основа для побудови мого життя. Це Ти, Господи Ісусе! Ти – моя Скеля! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.