Գլխավոր | Հրաշքներ | Минуле не повториться, а шлях у майбутнє прокладений Господом!

Сьогодні я прочитав дивовижний уривок у книзі Повторення Закону:
«Край, куди входиш ти заволодіти ним, він не такий, як єгипетський край, звідки вийшли ви, де ти засієш було насіння своє й поливаєш працею ніг своїх, як город варивний. А цей Край, куди ви переходите посісти його, то край гір та долин, із небесного дощу він напоюється. Край, що про нього дбає Господь, Бог твій, завжди на ньому очі Господа, Бога твого, від початку року аж до кінця року» (Второзаконня 11:10-12).

Яке чудове місце Писання! Ці вірші є особливо важливими для тих, хто зараз перебуває в перехідному періоді.

У різних сферах останні три роки були для мене часом транзиту. Я втратив роботу, що була у мене понад 30 років – це, як мінімум, вибило мене з колії. Але в цих віршах говориться, що «те, як було» більше не буде. «Шлях» у майбутнє прокладено Самим Богом. Його очі завжди на цьому шляху, у всі сезони. Протягом трьох минулих років я особливо відчував це!

Перебуваючи у Христі, ви знаходитесь в Його Землі Обітованій!

Моя молитва сьогодні:
Господи, я дякую Тобі, що Ти – моя Земля Обітована. Минуле позаду. Те, що ми раніше робили за звичкою самотужки, тепер відбуватиметься надприродно. Амінь! Я вдячний, що Твої очі завжди на мені! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.