Գլխավոր | Հրաշքներ | Летіть сміливо! Він підхопить вас у повітрі!

Летіть сміливо, довіряючи Йому! Він підхопить вас! Він ніколи не підведе! Він пильнує ваш політ, Він поряд з вами!

Голландський священник і письменник Анрі Нувен одного разу поділився уроком, здобутим у майстрів трапеції. Ці повітряні гімнасти були відомі як «Летючі Родлі». Нувен провів з ними певний час, а потім запитав одного з акробатів, у чому секрет надзвичайної легкості їх повітряного танцю.

«Секрет у тому, що той, хто летить, нічого не робить – усе залежить від акробата, який ловить того, хто летить. Коли я лечу до Джо (мого ловця), мені просто треба витягнути руки і чекати, поки він мене зловить й вдало перехопить, — відповів акробат. — Найгірше, що може зробити той, хто летить, — це спробувати схопити свого ловця. Мені не можна ловити Джо! Це завдання Джо — зловити мене. Якби я схопив Джо за зап’ястя, я міг би зламати їх чи він міг би зламати мої, й це стало б кінцем для нас обох. Той, хто летить, має літати, а ловець повинен ловити. І, простягаючи руки, той, хто летить, повинен довіряти своєму ловцю, вірити, що той буде поруч з ним…»

Це чудова ілюстрація нашого життя з Ісусом! Бог – ловець, а ми летимо. Наша робота летіти та вірити, що Він нас зловить. От і все! Більше нічого не треба! Але Бог ще жодного разу нікого не впустив!

Летіть сміливо, довіряючи Йому! Він підхопить вас! Він ніколи не підведе! Він пильнує ваш політ, Він поряд з вами!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я довіряю Тобі! Мої руки простягаю до Тебе, моє спасіння! Я знаю, що ти спіймаєш мене, коли мені нема на що спертися, коли я просто лечу у повітрі. Дякую за те, що Ти завжди поряд! І я ні про що не турбуватимуся! (До Филип’ян 4:6)

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.