Գլխավոր | Հրաշքներ | Кроки праведного спрямовує Господь

Мене дуже вразила церемонія прощання із засновником CBN та ведучим «Клуб 700» Петом Робертсоном. Один із моментів – коли кілька дітей Пета зробили однакові коментарі про те, яким він залишився у їхній пам’яті.

Загалом це звучало так:

«Найсильніший спогад про мого тата – що ранку, коли ми виходили зі спалень і йшли у вітальню, ми заставали там тата в улюбленому кріслі з відкритою Біблією або на колінах у молитві».

Кроки праведного спрямовує Господь, тому що праведник знаходить задоволення у Його шляхах. Іншого шляху немає. Сьогодні я пишу для «Диво кожного дня» саме з цієї причини. Я знаю, що чим більше ви перебуваєте в Слові Божому і слова Бога живуть в вас, тим більше ви пізнаєте істину і вірите істині, і тоді матимете свободу!

«Як у слові Моїм позостанетеся, тоді справді Моїми учнями будете, і пізнаєте правду, а правда вас вільними зробить!» (Від Івана 8:31-32).

«Це Я вам розповів, щоб мали ви мир у Мені» (Від Івана 16:33).

Будьте «залежними» від Слова Божого! Це єдина залежність, що благословить вас, і в процесі ви станете благословенням для всіх, хто вас оточує – особливо ваших дітей!

Моя молитва сьогодні:

Господи, допоможи мені відкласти все, що намагається відвернути мене від часу з Тобою та Твоїм Словом! Я насамперед шукатиму Тебе, Твоєї праведності і Твого царства! Все інше додасться мені! Від Матвія 6:33. Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.