Գլխավոր | Հրաշքներ | Коли чогось дуже хочеш, легко потрапити у тенета спокуси!

Є так багато шляхів спокуситися. Мене можна обдурити. Вас також. Будь-якого з нас можна обдурити!

Дуже складно усвідомити лицемірство, що походить від первосвященників у синагозі в Єрусалимі. Вони мали б проголошувати Слово Боже на дітей Ізраїлю, але прочитайте, що вони говорили про Ісуса Христа!

«Ми не маєм царя, окрім кесаря!» (Від Івана 19:15).

Як могло статися, що вони заявляють щось, що суперечить істині?!

На жаль, мене здається, спокуситися набагато простіше, ніж можна припустити.

Нещодавно я слухав лекцію на Ted Talk про те, чому люди роблять те, про що заздалегідь знають, що це для них не є недобрим. І доповідач розповів історію про своє сходження на край вулкана. Все починалося добре, але потім вони заблукали. Їм слід було повернутися, але замість цього вони продовжили підйом. Стемніло, вони знали, що ситуація обіцяла неприємності, але їм дуже хотілося дістатися до краю, й по нерозумності вони продовжили шлях…

Коли ми дуже чогось хочемо, то часто поводимося подібним чином. І хоча все складається зовсім не так, як ми очікуємо, ми вперто відмовляємося переглянути ситуацію та змінити рішення.

Ми всі такі само. Тому нам так просто обдуритись.

Моя молитва сьогодні:

Господи, я запрошую Тебе у своє життя! Допоможи мені бути відкритим для Твого виправлення. Господи, Ти допомагаєш мені зрозуміти, чи в правильному напрямку я рухаюся у своєму житті. Прошу, вкажи мені сфери у житті, що вимагають Твоєї корекції! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.