Գլխավոր | Հրաշքներ | Коли Його голос приносить радість, Бог зростає в вас!

Це сталося у моїй квартирі, де я зібрав 10-15 друзів, які тією чи іншою мірою були залучені до роботи з сиротами в Україні. Під час молитви один брат сказав: «Господи, я просто хочу жити в Україні без сиріт!»

Ніколи не забуду цю мить.

Коли пролунала ця проста молитва: «Україна без сиріт!» я подумав: «Це бажання серця нашого Небесного Батька! І щоб це сталося, нам потрібна кожна християнська церква, кожна християнська організація та кожен християнин в Україні. Тоді ми побачимо, як це стане нашою реальністю!»

Ось мрія про масштаб Бога про майбутнє України. Нам потрібний кожен! Конкурувати абсолютно безглуздо! Якби тільки ми – напрочуд і глобальне «Тіло Христове» – змогли бачити духовно, наше суперництво припинилося б!

Чи пам’ятаєте ви перевірку Івана Хрестителя на конкуренцію?

Учні Івана одного разу прийшли до нього і сказали: «Учителю, Той, Хто був із тобою по той бік Йордану, про Якого ти свідчив, ото христить і Він, і до Нього всі йдуть» (Від Івана 3:26).

Але відповідь Івана Хрестителя була безцінною!

«Хто має заручену, той молодий. А дружко молодого, що стоїть і його слухає, дуже тішиться з голосу молодого. Така радість моя оце здійснилась! Він має рости, я ж маліти» (Від Івана 3:29-30).

Чи ви чуєте «голос нареченого»? Чи приносить вам це радість? Якщо так, Господь зростає в вас!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дай мені почути Твій голос. Зростай в мені щодня! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.