Գլխավոր | Հրաշքներ | Його мир здатен наповнювати нас навіть у скорботі

Нещодавно мій друг розповів про свого брата. Він багато працював усе життя, а коли вийшов на пенсію, захотів робити те, що раніше не міг собі дозволити. Брат мріяв проїхати велосипедом через усю територію США – від канадського до мексиканського кордону. Він старанно тренувався кілька місяців, й нарешті розпочав довгоочікувану подорож. Мій друг писав йому майже щодня. У дорозі пройшов лише тиждень, коли сталася трагедія. Водій вантажівки не помітив велосипедиста на трасі, та випадково його збив… Брат мого друга помер. Ще одна трагедія.
«Страждання зазнаєте в світі…» (Івана 16:33).

Скорбота приходить до нас, приймаючи різні форми. Ми навіть не підозрюємо, як швидко може змінитися наш світ, й часто це відбувається миттєво.
Нам – тим, хто перебуває у стані постійних змін і невизначеності, Ісус говорить, ймовірно, найважливіші слова. Почувши їх, перестає бути важливим те, що з нами станеться далі. Ісус дарує ключ до подолання будь-чого, що може цей світ підкинути сьогодні.

Ви знаєте ці слова? Я також їх забув.
«Це Я вам розповів, щоб мали ви мир у Мені. Страждання зазнаєте в світі, але будьте відважні: Я світ переміг!» (Івана 16:33).
Немає нікого і нічого іншого, хто дав би нам таку ж само обітницю!

Моя молитва сьогодні:
Господи, я знаходжу свій спокій у Тобі одному! Вклади Свій мир у моє серце та розум! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.