Գլխավոր | Հրաշքներ | З розбитого Він формує посудину честі

Чи знаєте ви, що Гончар може переробити будь-який виріб наново?

Коли Єремія прийшов до оселі гончара, він побачив розбиту посудину. «І посудина, що він виготовляв, розпалася під руками гончара, тож він почав знов і зробив іншу посудину, таку, як хотів» (Єремії 18:4).

Розуміючи процес створення глиняного посуду, я впевнений, що більшість із нас хотіла б бути горщиком, а не глиною. Ми хочемо контролювати все, визначати всі процеси та самостійно формувати власне життя. Але йдучи незалежним шляхом протистояння Богу, ми з часом ламаємося.

Тому багато хто з нас глибоко надламаний, будує життя на основі невірних рішень, завдаючи шкоди своїй зовнішності або знищуючи репутацію. Однак, наскільки б глибоко ми не були розбиті, коли ми віддаємо своє життя назад у руки люблячого Бога – Гончара – Він може відродити нас! Він може взяти кожен поламаний шматочок і сформувати його наново в Божу посудину честі!

Нехай розпочнеться Божий процес трансформації! Посудина честі, версія 2.0! Не опирайтеся Йому! Не скаржтеся!

«Хіба питає глина гончара, що її ліпить: „Що ти робиш?”» (Ісая 45:9).

Як гончар додає воду в суху глину, так Господь хоче додати живу воду у єство вашого серця! Він прагне розм’якшити його люблячими руками! Просто дозвольте Йому почати формувати з вас нову посудину! Він знає, що робить!

Моя молитва сьогодні:

Господи, формуй і перетворюй мене згідно з Твоїм планом і Твоєю волею! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.