Գլխավոր | Հրաշքներ | Злість на Бога не веде до доброго

Ви чули свідчення Ніка Вуйчича? Він народився без рук і ніг, хотів покінчити з життям, однак Бог зробив його всесвітньо відомим мотиваційним спікером та євангелістом.

Нік каже, що ще в дитинстві думав про самогубство. Одного разу він попросив маму наповнити ванну, й збирався втопитися. Нік сердився на Бога за те, що Той створив його неповноцінним та не міг придумати жодної вагомої причини, з якої б добрий Господь дозволив йому народитися з каліцтвами… Однак, він каже, що в той момент Бог ніби запитав його: «Ти довіряєш Мені?»

Нік зрозумів, про що йшлося у цьому питанні. Він мав обрати: злитися на Бога і звинувачувати Його у всіх труднощах, а потім жити в образі на весь світ… Або інший варіант – довіритися Богу.

Які б складності ви сьогодні не проходили, ви маєте вибір! У будь-яких обставинах ви можете обирати: злитися на Бога або довіритися Йому!

Ось дивовижний вірш – мій тато обрав його девізом свого життя: «Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся! Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки» (Приповісті 3:5-6).

Вивчіть цей уривок напам’ять, й нехай він стане і вашим віршем підбадьорення та зміцнення у вірі!

Моя молитва сьогодні:

Господи, пробач мені за те, що я думав, що знаю краще за Тебе обставини мого життя. Вибач мені за те, що я злюся на Тебе, коли зустрічаю складнощі! Дозволь мені довіряти Тобі у всьому, що зі мною відбувається! Нехай довіра Тобі буде життям для мене! В Ім’я Ісуса, амінь!

Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.