Գլխավոր | Հրաշքներ | Заохочуйте свою душу благословляти Господа!

Звичайно, у кожного з нас бувають часи, коли ми не відчуваємо бажання дякувати і благословляти Господа… У мене в пам’яті назавжди залишиться період, коли ми з Крісті проводили багато часу в психіатричній лікарні, намагаючись допомогти нашому сину. Ми були виснажені фізично та духовно. Однак, перебуваючи в такому стані, ми включили пісню поклоніння… О, це було чудо! Наче вся атмосфера в одну мить змінилася.

«Чому ми не зробили цього раніше?» – Запитав я себе. Для нас стало великою цінністю те, що ми здобули, коли дали наказ душі благословити Господа!

Але це ще не все!

«Благослови, душе моя, Господа, і не забувай за всі добродійства Його!» (Псалми 103:2).

Коли ми зосереджуємося на собі та на власних труднощах, легко забути Господні блага, що Він дарував нам. Тому треба говорити душі благословляти Господа, а розуму – пам’ятати про всі Його блага!

Бог добрий! Він благословляє вас щодня, і з кожним днем все більше благословляє вас!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую за все, чим Ти мене благословляєш! Допоможи мені побачити все добре, що Ти зробив мені сьогодні! У скрутну хвилину дай мені можливість благословити Тебе і згадати усе, що Ти вже зробив для мене! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.