Գլխավոր | Հրաշքներ | Живиться Божою вірністю, й хвилювання змовкнуть

Кілька днів тому ми з Крісті та її батьками їздили до наших друзів. Люди, які приймали нас, мають дивовижний дар гостинності – можна сказати, вони оживають, коли бачать безліч людей, зібраних за їх великим столом.

Під час обіду мій друг Джо зробив цікаве зауваження. Він сказав: «Стів, мені сподобався вірш у Псалми 37:3: «Довірся Господу, твори добро. І ти поселишся у своїй землі, і жити будеш тим, що Бог пошле». Дослівно з англійського тут дуже цікавий вислів: «Живиться Його вірністю!» І коли мій друг промовив цю фразу, моє серце ніби повторило: «Так, адже це і є справжнє життя – живитися Господньою вірністю!»

Коли ми «живимося Його вірністю», наші страхи та тривоги не мають жодної влади над нами.

«Живитися Його вірністю» — це відчувати, що Він підтримує нас! Нашою енергією стає Божа істина щодо нас, а не негативні думки, що позбавляють спокою. А серце (дух) отримує поживу від Господа, тому що ми дійсно довіряємо Йому! Ми любимо наших сусідів! Ми живемо в місці, що Він приготував для нас, і насолоджуємося там Господом!

Дозвольте Богу підтримувати вас, і хвилювання зникнуть!

Моя молитва сьогодні:

Господи, «Ти – Бог вірний, що стереже заповіта та милість для тих, хто любить Його, та хто додержує Його заповіді на тисячу поколінь» (Повторення Закону 7:9). Я буду живитися Твоєю вірністю до мене щоранку! «Я не буду боятися злого!» (Псалми 22:4). «Я з упевненістю скажу: «Господь мені помічник, і я не злякаюсь нікого: що зробить людина мені?» (До євреїв 13:6). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.