Գլխավոր | Հրաշքներ | Дійте, щоб відчути силу змін!

Нещодавно я відвідав семінар про фінанси. Там говорили про те, як отримати контроль над своїми грошима та досягти фінансової свободи на все життя. Зі мною був син, й по дорозі додому він спитав: «Тату, як ти думаєш, чи може семінар назавжди змінити твоє життя?»

Це запитання виникло, оскільки на заході він чув свідчення людей з різних верств суспільства. Вони всі радісно розповідали, як семінар назавжди змінив їхнє життя.

Відповідаючи на запитання сина, я сказав: «Семінар дасть тобі нові ідеї та знання й допоможе скласти план (дій). Але це все (само собою) не змінить тебе. А ось, якщо ти візьмеш ці нові ідеї та втілиш їх, тоді так – семінар може назавжди змінити твоє життя!»

Так само і Ісус змінює все у вашому житті, але якщо Він не знаходиться в центрі, ви ніколи не відчуєте Його силу трансформацій! Зміни всередині вас відбуваються тільки коли ви вірите в те, що Він говорить, а потім чините згідно з Його словом – застосовуєте Його слова на практиці!

«Отож, кожен, хто слухає цих Моїх слів і виконує їх, подібний до чоловіка розумного, що свій дім збудував на камені» (Матвія 7:24).

Будьте мудрою людиною – будуйте свій дім на Ісусі!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти – моя Скеля! Ти незмінний! Коли я дозволяю Тобі зайняти Твоє місце в центрі мого життя, в мені все змінюється і змінюється усе моє життя! Дякую! Амінь!

Дякую за те що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.