Գլխավոր | Հրաշքներ | Дуже часто «випадковості» – це Божественне провидіння

Цього тижня я почув кілька життєвих історій про те, що можна було б назвати «збігом обставин» або «випадковістю». Але саме цими словами світ описує дещо, що може бути провидінням Господа, й насправді у всіх цих ситуаціях простежуються відбитки Бога.

Дозвольте мені поділитися історією дядька моєї дружини Крісті. Він приїхав до нас цього тижня. Їхній будинок зруйнували вандали, й у них постала необхідність у відновленні інтернету. Вони зателефонували до служби технічної підтримки, але під час розмови випадково впустили телефон, й зв’язок обірвався. Незабаром після цього їм передзвонила інша людина з цієї компанії, щоб уточнити інформацію. Коли співробітник компанії дізнався імена тітки та дядька Крісті, він вигукнув: «О, як цікаво! У моїх хрещених такі само імена, але я не бачив їх 30 років!».

За кілька хвилин виявилося, що вони й були тими «хрещеними».

Після цієї розмови вони вже зустрічалися кілька разів, й вочевидь для усіх, що це не випадковість. З якоїсь причини Бог вирішив, що після тридцяти років відсутності взаємовідносин, цих людей слід знову з’єднати.

«Бо то Бог викликає в вас і хотіння, і чин за доброю волею Своєю» (До филип’ян 2:13).

Він діє невидимо всередині вас!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую Тобі за Твою дію. Навіть коли я цього не бачу, Ти здійснюєш Свої наміри. Використовуй мене! Розплющ мої очі, щоб бачити Тебе! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.