Գլխավոր | Հրաշքներ | Досягайте успіху в тому, що насправді важливо – у слідуванні за Ісусом

Коли я був підлітком, то почувався непереможним. Але не тільки це – насправді я був настільки сповнений гордості, що мені здавалося, ніби я знав все і розбирався у всіх питаннях… Але життя вносить корективи, і я не виняток.

Успіх має свої небезпеки. Наприклад, коли все йде чудово, складається враження, що нічого не може «зійти з рейок». Здається, ніби ви на вершині величезної хвилі.
Але мене звільнили з роботи, на якій я протримався лише 6 місяців. Це було досить принизливо, але принаймні допомогло мені прокинутися та усвідомити, що насправді я знаю не все, і теж можу помилятися.
Пам’ятаєте, Д.Л. Муді одного разу написав: «Наш найбільший страх не повинен зводитися до невдачі, швидше ми повинні боятися досягти успіху в тому, що насправді не є важливим».
Коли Ісус говорив про те, щоб їсти Його тіло і пити Його кров, багато людей перестали йти за Ним. Але водночас успішне множення хліба привабило б майже будь-кого!
Але потім Ісус ставить учням дуже провокаційне запитання: «І ви хочете піти?».
Що ви робитимете, коли чудеса припиняться? Що станеться, коли слідування за Ісусом приведе у «долину смертної темряви» (Псалом 23:4)?
Це час довіряти Йому ще більше!

…Господь, Ти маєш «слова вічного життя» (Від Івана 6:68). Нам нема куди йти, тільки до Тебе!

Моя молитва сьогодні:
Господи, допоможи мені бути успішним у Тобі! Я не хочу більше нічого шукати. Твої Слова – вічне життя для мене! Твоє Слово – Рема – Слово, що Ти говориш і відкриваєш мені зараз. Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.