Գլխավոր | Հրաշքներ | Довіряйте тому, що Бог вам каже про вас!

Протягом дня ми чуємо тисячі різноманітних послань. Більшість із них – голоси, що намагаються розповісти вам про те, хто ви є чи що вам необхідно робити, щоб стати успішним. І коли ці голоси належать значущим для вас людям – батьку, матері, дружині, дітям, брату чи сестрі – це будуть значущі для вас послання.

Однак Бог бажає, щоб ви зробили вибір і пропускали інформацію повз вуха, якщо будь-який із цих голосів почне вносити негатив з погляду істини та реалій Слова Божого, а також того, що Бог говорить про вас!

Я був у ситуації, коли те, що пишу, було дуже реальним. Багато років тому був момент, коли я відчув, що Бог хотів, щоб я їхав до СРСР і ділився з жителями союзних республік своєю вірою. Але моя мама цього не хотіла! Вона була впевнена, що це надто небезпечно.

Мені довелося проігнорувати інформацію, що я отримав від неї, і зробити те, що хотів Бог. Але це ніколи не давало мені дозволу нешанобливо до неї ставитися! Ми завжди будемо пов’язані з цією заповіддю: «Шануй свого батька та матір свою, щоб довгі були твої дні на землі, яку Господь, Бог твій, дає тобі!» (Вихід 20:12).

Коли важливі голоси говорять вам щось відмінне від того, що Бог говорить про вас, вам варто ігнорувати ці голоси!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Твої Слова – вічні та істинні. Адже ми «не взяли ви духа неволі знов на страх, але взяли ви Духа синівства, що через Нього кличемо: Авва, Отче! Сам Цей Дух свідчить разом із духом нашим, що ми діти Божі» (До римлян 8:15-16).

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.