Գլխավոր | Հրաշքներ | Довіряйте Господу – це головна мета!

У житті завжди знайдуться причини покладатися на свої сили. Одна з головних цілей батьків – навчити дитину брати на себе відповідальність та піклуватися про себе. Це правильна та добра мета виховання.

Минулого тижня я насолоджувався часом зі своїм дворічним онуком, і я намагався мотивувати його робити те, що перевершувало його можливості. Коли ми гралися на дитячому майданчику, він скотився з гірки. Однак, потім йому захотілося вилізти на гірку. Він намагався зробити це багато разів, але зазнавав невдачі знов і знов, а потім починав плакати. Весь цей час я стояв поруч із ним, і в тому місці, де йому було найважче, говорив: «Я тут, щоб допомогти, просто попроси». Але він чекав, і знову дерся вгору, перш ніж звернутися по допомогу.

Це відбувалося у фізичному світі. Випробувати свої сили – добра ціль. Проте нас оточує невидимий духовний світ, і його основні цілі протилежні до цілей фізичного світу. Його основна мета – віра.

Нам потрібно здобути віру в те, що Бог існує! Віру в те, що Він піклується про нас! Віру, що Він ніколи не залишить і не покине нас! Віру, що ми врятовані Ним! Віру, що Він спілкуватиметься з нами. Віру, що Він дбає про нас! …Й цей список ніколи не закінчується!

«Догодити ж без віри не можна» (До євреїв 11:6).

Промовте це вголос: «Господи, я вірю Тобі! І я служитиму Тобі, Господи!»

Амінь!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я визнаю, що Ти – Бог! Ти – невидима Особа, найважливіша у Всесвіті! Вірою я люблю Тебе! Вірою я і мій дім будемо служити Тобі! Вірою ми належимо Тобі! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.