Գլխավոր | Հրաշքներ | Довірте Христу свої слабкості, й вони стануть вашою силою!

Гордість впливає на нас усіх. Коли хтось запитує, чим ви займаєтеся, цілком природно хотіти відповісти на питання статистикою досягнень. Скільки-но замовлень надходить… Або скільки людей нас відвідує… Або скільки у нас передплатників… Немає межі категоріям, якими можна було б хвалитися!

На мене цифри теж впливають. Але я часто відчуваю провину, коли розповідаю, як багато передплатників у «Диво кожного дня». Мені подобаються цифри, однак, здається, мені не варто було б говорити цього. Тому що це підживлює мою гордість! Мені теж треба виконувати слова Павла: «Коли треба хвалитись, то неміччю я похвалюся» (2 до коринтян 11:30).

Коли ви довіряєте Христу свої слабкості, вони перетворюються на ваші сильні сторони!

Ось чому в Посланні до євреїв в уривку про героїв віри ми знаходимо слова «…силу огненну гасили, утікали від вістря меча, зміцнялись від слабости…» (До євреїв 11:34).

Моя молитва сьогодні:

Господи, нехай моя впевненість буде у Тобі. З якою б ситуацією я сьогодні не зіткнувся, дозволь мені вірити в Тебе! Сьогодні я відчуваю слабкість, тому довіряю Тобі, й у своїх слабкостях я стаю сильним! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.