Գլխավոր | Հրաշքներ | Дисципліна починається з капітуляції

Дисципліна – це важливо. Моя друга за старшинством дочка служить солдатом морської піхоти. Її звання передбачає точні та складні завдання. Ми були присутні у її навчальному закладі на випускному, й пам’ятаю, як я тоді розмовляв з нею про дисципліну, що потрібна, щоб дійти до кінця навчального процесу.

Цікаво, що вона помітила: «Тату, ось наше визначення дисципліни: миттєве добровільне підпорядкування всім наказам, повага до влади, впевненість у собі та командна робота».

Це чудове визначення! Усім людям дуже потрібна дисципліна. Але якщо ви хочете бачити Божі обітниці у вашому житті, то до початку дисципліни (підкорення Богу) вам необхідно повністю капітулювати перед Ним.

Христос став реальним у моєму житті лише тоді, коли я повністю підкорився Йому! Бог цього хоче від усіх нас.

Покора Господу – єдиний шлях до «Його життєствердного потоку»!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я повністю підкоряю себе Тобі. Моє життя. Моє майбутнє. Мою професійну діяльність. Моє покликання. Поводься зі мною, як Ти бажаєш. Я – Твій. Дякую Тобі, що Ти даєш мені «справжню особистість»! Я вірю в Тебе, і тепер «ріки живої води потечуть із утроби моєї» (Від Івана 7:38). Те, що я маю, це – справжнє життя! Моя вічна пригода в Тобі! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.