Գլխավոր | Հրաշքներ | Дивіться серцем: Ісус – ваш досконалий Агнець!

Є сентиментальна пісня, яку одна жінка написала про свого батька. Один із рядків звучить так: «Найвеличніша людина, яку я не знала, жила в сусідньому домі».

Так, вона мешкала поруч із батьком, але ніколи не знала його по-справжньому. І подібне відбувається набагато частіше, ніж можна припустити. У вашій сім’ї, родині сусідів чи друзів можуть бути люди, схожі на закриті книги. Скільки б часу ви не проводили з ними, ви ніколи не дізнаєтесь, що в них на думці. І бачити людину духовним поглядом – такою, як вона є – це дар від Бога.

Ніколи не забуду мить, коли у мене в серці зародилося співчуття до жителів колишнього СРСР. Я сидів в літаку поряд із військовим офіцером. Поки наш літак пролітав над Сибіром, ми намагалися спілкуватись один з одним за допомогою російсько-англійського словника. Саме тоді Бог відкрив мені духовний погляд на спрагу за Господом не лише цього офіцера, а й усіх людей, які живуть у СРСР. Коли я помітив їх духовний голод, Бог вклав мені у серце місію допомагати людям побачити істинного Господа!

Думаю, такий само духовний погляд був у Ісуса: «Коли Ісус вийшов із човна на берег і побачив великий натовп, то був сповнений жалю до цих людей, бо вони були, наче вівці без пастуха. І почав Ісус навчати їх» (Від Марка 6:34).

Іван Хреститель також бачив духовно. Споглядаючи на Ісуса, Який наближався до нього, щоб охриститися, Іван вигукнув: «Он гляньте, це Ягня Боже, Яке забирає на себе гріх світу!» (Від Івана 1:29).

Ісус – ваш досконалий Агнець! Він добровільно пішов на заклання, щоб об’єднати вас зі Своїм Батьком!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі, що Ти помер за мене! Я житиму для Тебе! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.