Գլխավոր | Հրաշքներ | Збирайтеся разом в Ім’я Ісуса!

Вам знайоме словосполучення «свобода зібрань»? Звучить дуже просто! Але цієї «дрібниці» побоюються уряди всього світу. Ви запитаєте, чому? Думаю, більшість урядів справді хочуть контролювати громадян своєї країни…

Свобода зібрань закладена у самій природі (природному праві). У дикій природі тваринам легше виживати й знаходити їжу разом з іншими тваринами свого виду, а люди сильні у єдності. Тому, поряд із життям та свободою, свобода зібрань має бути невіддільним правом людини.

Проте багато урядів бояться цієї сили єдності, й тому побоюються, коли справа доходить до церкви. Ісус також відкрито говорить про силу, що проявляється у зібраннях однодумців. Коли ми збираємось разом, відбувається обмін ідеями, будуються плани, й Він хоче, щоб ми так само разом робили справи! Він хоче, щоб ми – ви і я – були плідними!

«Отець Мій прославиться в тому, якщо рясно зародите й будете учні Мої» (Івана 15:8).

Збираючись разом, ми надихаємо один одного!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую Тобі за Твої бажання для нас. Ти Той, Хто каже: «Побудую Я Церкву Свою, і сили адові не переможуть її» (Матвія 16:18). Я не дозволю жодній людській постанові перешкодити мені збиратися разом з моїми братами та сестрами! Я хочу випробувати те, що Ти сказав: «Бо де двоє чи троє в Ім’я Моє зібрані, там Я серед них» (Матвія 18:20). Дякую! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.