Գլխավոր | Հրաշքներ | Вірте Божим Словам про вас!

• «Мені завжди чогось бракує…»

• «Я ніколи не досягну успіху…»

• «Моє життя – марна витрата часу…»

• «Я не можу зробити нічого цінного…»

Чи з’являлися у вас колись подібні думки?

Якщо ви чимось схожі на мене – зроблю припущення, що, скоріш за все, це траплялося. Я часто борюся із такими думками. Але всі вони ведуть до одного – безжального болю від «стріли відкидання».

Тому я так сильно був натхненний, коли зрозумів силу наступного твердження!

«Бо ми Його твориво, створені в Христі Ісусі на добрі діла, які Бог наперед приготував, щоб ми в них перебували» (До єфесян 2:10).

Грецьке слово, що означає тут слово «творіння» (твориво), – poiéma. Що також грецькою означає «поезія». Отже, уявіть, що тут говорить Павло: «Ви створені як Божа поезія у Христі Ісусі на добрі справи!»

Ви значущі! Бог створив вас унікальною особистістю! Ніхто ні до вас, ані після вас не буде подібним до вас, не буде таким як ви! Його поезія, що є у вас, може прийти у цей світ лише через вас!

Вірте Словам Ісуса, вірте вірою в Того, Ким ви були створені! Він чекає вияву Його поезії через вас!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я так часто почуваюся таким звичайним. Я не відчуваю своєї цінності, не відчуваю себе дорогоцінним для Тебе… Але я вірю Твоєму Слову і сьогодні приймаю вірою, що я – Твоє Творіння, я буду як Божа поезія для всіх людей, які мене оточують! Я значущий, бо Ти створив мене! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.