Գլխավոր | Հրաշքներ | Віра – це здатність бачити у темряві

Я писав вам раніше, що «віра» – одне з основних слів, яке шукали в українці у інтернеті у 2022 році. Це був саме той час, коли розгорілася війна по всій країні.

Віра зараз дуже важлива. Віра має значення, тому що сьогодні не допомагає нічого з того, на що ми покладалися раніше. Віра має значення, бо навколо нас відбувається набагато більше, ніж ми можемо бачити фізичними очима, і ми знаємо це.

Для жителів України віра має особливе значення, тому що просто зараз вони продовжують бачити руйнування, і руїни множаться. Вони переживають реальність цього вірша: «Коли ми не дивимося на видиме, а на невидиме. Бо видиме дочасне, невидиме ж вічне» (2 Коринтян 4:18).

Що ж таке невидиме?

Перше, що спадає мені на думку, це моя душа. Я не бачу своєї душі, але знаю, що вона існує. У мене є тверда впевненість, що ви і я дещо набагато більше, ніж просто фізичне тіло.

Подібно до того, як сказав апостол Павло: «Ми знаємо, що коли наш земний намет – тіло – буде знищено, тоді на небі на нас чекає вічний дім – духовне тіло, створене Богом, а не руками людей».

Ось, чому спасіння наших душ настільки важливе зараз! Спасіння відбувається через віру в Нього!

«Бо кожен, хто покличе Господнє Ім’я, буде спасений» (До римлян 10:13).

Вірою ми здатні бачити у темряві. Знеси всі проблеми, випробування та скорботи. Ви можете це тому, що ваша душа з Христом! Спасенна навіки в Ньому!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я кличу до Тебе сьогодні. Спасіння – тільки у Твоєму Імені! Моя душа зараз єднається з Тобою, тому я починаю своє вічне життя просто зараз! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.