Գլխավոր | Հրաշքներ | Віра – Божий дар, доступний кожному!

Нещодавно я спілкувався з молодим чоловіком, який готувався їхати в Азію як місіонер. У розмові я згадав, що людина може турбуватися про щось, але так само вона може  мати віру (щодо цього ж питання). Адже процес віри і хвилювання задіюють одну й ту саму частину мозку.

Здатність уявляти майбутнє виділяє людину з усіх ссавців у тваринному царстві. Ми можемо уявити завтра, але це означає, що для нас природно як турбуватися про майбутнє, так і вірити (в хороше) щодо прийдешнього дня.

Ось чому віра настільки важлива для кожної людини. Якщо у вас є взаємини з Христом, у вас є вічне життя. Ми віримо в це, тому що Біблія свідчить про істинність цієї думки.

«Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне» (Від Івана 3:16).

Вічне життя починається зараз! Довіряйте Йому зараз!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую, що Ти прийшов заради мене. Ти полюбив мене. Ти любив мене навіть тоді, коли я думав, що мене важко любити. Я вірю у Тебе. Я довіряю Тобі своє майбутнє. Я дивлюся на майбутнє з вірою, бо Ти вже там! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.