Գլխավոր | Հրաշքներ | Він хоче бути в центрі вашого життя, і це найкраще для вас!

Сьогодні я прочитав вірш, що торкнувся мого духу. «Він приніс Себе в жертву за нас, щоб отримати нашу свободу від будь-якого беззаконня і очистити для Себе Свій власний народ, який пристрасно бажає робити те, що прекрасно в Його очах!» (Титу 2:14 – дослівно з англійської Passion).

Слова, що торкнулися мене – «очистити для Себе свій власний народ». Це Його план для вашого життя. Це Його план для мого життя.

Він хоче бути у центрі. Він знає, що якщо Він є моїм джерелом, тоді події мого життя будуть розвиватися згідно з Його планом.

«Для мене життя – Христос». Ця фраза знаходиться у Филип’ян 1:21, і її досить непросто зрозуміти. Але є чудова версія: «Життя – Христос» означає, що Христос – наш фокус, наша мета та наше основне прагнення. Христос – центральна точка розуму, серця, тіла та душі. Все, що ми робимо, ми робимо для слави Христа!»

Або ще краще: Він монополізує кожну сферу мого життя – надає Собі виняткове право бути головним у моєму житті – і це мені подобається!

«Найкраще життя» для вас і мене – це коли Христос бере під контроль усе у «наших життях»!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я запрошую тебе монополізувати все в моєму житті. Я хочу, щоб мої тіло, душа та дух приносили славу Тобі у всьому, що я роблю! І одного цього я шукаю. Нехай моє тіло буде Твоїм Храмом, де Ти житимеш із задоволенням! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.