Գլխավոր | Հրաշքներ | Він приймає нас такими, як ми є, щоб зробити досконалими!

Піднімаючи нас із мертвих, Господь дає нам «нове життя». Він приймає нас такими, якими ми є, щоб зробити такими, якими нас бачить Він!

Слава Богу, коли ми звертаємося до Нього, «покривало здіймається»! «коли ж вони навернуться до Господа, тоді покривало здіймається» (2 до коринтян 3:16).

Але це покривало стосується нового завіту та стану серця. Коли ваше серце щире і праве перед Господом й сповнене віри, Йому це радісно!

Дяка Богові, коли я навернувся до Господа, я пережив прийняття. Мій духовний наставник сказав мені, що Святий Дух почне діяти всередині моєї совісті. Він вкаже на все, що є неправильним, але ніколи не дасть більше, ніж ми можемо прийняти. І так, це був найкращий спосіб налаштувати мене на Духа Святого!

Так часто церкви та наставники намагаються відігравати роль Святого Духа, вказуючи новонаверненим, чого їм не можна робити. Але я від початку був вільний від спасіння, заснованого на «ділах і гордості». І довіряв Духу Святому!

«Улюблені, ми тепер Божі діти, але ще не виявилось, що ми будемо. Та знаємо, що, коли з’явиться, то будем подібні до Нього, бо будемо бачити Його, як Він є. І кожен, хто має на Нього надію оцю, очищає себе так же само, як чистий і Він» (1 Івана 3:2-3).

Ви – дитя Боже! Просто робіть те, що Він говорить!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі, що Ти – любов, і Ти оточуєш мене милістю та благодаттю!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.