Գլխավոր | Հրաշքներ | Він прагне дати вам ключі до свободи!

Поєднання вашого духа з Ісусом за допомогою Святого Духа й ваше постійне перебування в Його Слові є ключем до вашої свободи!

Ви знаєте, що диявол любить цитувати Слово Боже? Подивіться на три спокуси, що Ісус відчув у пустелі: сатана спокушав Його половиною уривків із Писань! Своєю чергою, Ісус дорікав його віршами в дусі та істині.

Якщо ми не пізнаємо Ісуса через Святого Духа, ми можемо потрапити в оману і почати вірити в те, що звучить добре, однак не є всією істиною.

Коли йдеться про свободу, світ любить цитувати ці слова: «Пізнаєте правду, а правда вас вільними зробить». Але вам відомо, в яких умовах можна дізнатися істину?

Ось, де прихований ключ до пізнання: «Як у слові Моїм позостанетеся, тоді справді Моїми учнями будете, і пізнаєте правду, а правда вас вільними зробить!» (Івана 8:31-32).

Ісус дає ключ, щоб ви могли відкрити шлях до свободи!

Прийміть рішення дотримуватись Його слова! Коли ви це зробите, Він стане вашою справжньою реальністю й дійсно звільнить вас!

Поєднання вашого духа з Ісусом за допомогою Святого Духа й ваше постійне перебування в Його Слові є ключем до вашої свободи!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я сприймаю Тебе як свою Реальність. Прошу, звільни мене з кайданів минулого, кайданів мого гріха, дай мені прощення та свободу! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.