Գլխավոր | Հրաշքներ | Він обрав вас і радіє, коли ви приносите плід

Сьогодні я слухав дивовижну проповідь Генрі Ноувена. Проповідник зробив дуже сильне зауваження – він виявив, що життя Ісуса можна описати чотирма означеннями. Вибраний. Благословенний. Скрушений. Відданий.

Щоразу в Євангеліях, коли Ісус роздавав хліб, Він брав його, благословляв, переломлював і віддавав.

Земне життя Христа постійно слідувало цій моделі. Наше життя, створене Ним, також має йти за тією ж траєкторією!

Перш за все Він вибрав вас. По-друге, Він знає ваше ім’я та благословив вас. По-третє, Він хоче, щоб ви померли для себе і принесли плід, унікальний для вас! І все це приносить йому задоволення!

Де б ви не знаходилися, ви обрані бути в Ньому і приносити Його Царство туди, де ви перебуваєте. У кожного це відбувається по-різному. Бог зрощував Мойсея у палаці, щоб той виконав своє призначення у пустелі. Він готував Йосипа в пустелі, щоб використати його у палаці. Обрані Ним ідуть за Ним!

«Не ви Мене вибрали, але Я вибрав вас, і вас настановив, щоб ішли ви й приносили плід, і щоб плід ваш зостався, щоб дав вам Отець, чого тільки попросите в Імення Моє!» (Від Івана 15:16).

Він вибрав вас! Він забрав вас із цього світу і дав вам Себе!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дозволь мені зізнатися, що моє життя коротке. І моє місце в Тобі – сповіщати Твоє Ім’я та Царство. Дозволь мені приносити плід, який доставлятиме Тобі задоволення! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.