Գլխավոր | Հրաշքներ | Він назвав вас своїм другом!

У мене шестеро дітей, і я неодноразово чув від них про те, як важко дружити. Але щоразу, коли хтось із моїх дітей розповідає, що в нього просто немає друзів, я незмінно відповідаю: «Щоб мати хорошого друга, треба бути добрим другом!»

Уявіть собі Ісуса поруч із Його учнями, коли Він сказав: «Я вже більше не буду рабами вас звати, бо не відає раб, що пан його чинить. А вас назвав друзями Я, бо Я вам об’явив усе те, що почув від Мого Отця» (Івана 15:15).

Тут Ісус ламає стіну «вчитель-учень». Він – найнеймовірніший Друг! Він говорить, що хоче, щоб ми знали все. Мета Його місії – зробити стосунки з Його Батьком можливими для нас. У цих стосунках міститься все! Адже насправді найважливіше в вас — це ваші взаємовідносини з Богом!

Легко сплутати роботу чи служіння для Бога зі стосунками з Богом. Ми не стаємо друзями з Ним, «працюючи для Бога». Ми друзі, тому що прагнемо бути пов’язаними з Ним і хочемо проводити час, щоб спілкуватися з нашим Небесним Батьком! А у стосунках не існує коротких шляхів!

«Працювати для Нього» завжди легше, ніж «перебувати в Ньому»!- (Колоссянам 2:6).

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі за те, що Ти назвав мене Своїм другом! Я хочу та намагатимусь «перебувати в Тобі», «ходити в Твоєї любові» і «ходити у Твоєї благодаті»! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.