Գլխավոր | Հրաշքներ | Він знає, що ми відчуваємо тиск!

Вчора я писав вам про досконалість. Ісус каже нам: «Будьте досконалі, як досконалий Отець ваш Небесний!» (Від Матвія 5:48). Це Його чітке бажання! Але Він знає нас і розуміє наші слабкості.

«…написано: Нема праведного ані одного» (До римлян 3:10).

Тому ми все підкоряємо Господу – все віддаємо Йому. Все наше добре; все те, що надає нам впевненості «за тілом»; все те, чим ми хвалимося – про все це можна сказати словами апостола Павла:

«Завдяки Христові все те, що колись було надбанням для мене, зараз я вважаю втратою своєю. Крім того, я все вважаю за ніщо порівняно з величчю пізнання Христа Ісуса, Господа мого. Заради Нього я зрікся всього і вважаю все за нікчемне сміття, нездатним допомогти здобути Христа і знайти себе самого в Ньому з праведністю, що йде не від Закону, а від віри в Христа, з праведністю, що йде від Бога й зумовлена вірою. Я хочу пізнати Христа і ту силу, що виявилася під час Його воскресіння із мертвих. Я також хочу розділити страждання Христа і уподібнитися Йому навіть в Його смерті. Так я сподіваюся досягти воскресіння з мертвих» (До филип’ян 3:7-11).

Віра у Христа – наша перемога!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я хочу знати Тебе. Я хочу знайти Тебе у всіх сферах свого життя. Я хочу «знайтись у Тобі»! Я хочу знати силу Твого воскресіння й долучитися до Твоїх страждань! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.