Գլխավոր | Հրաշքներ | Він дає напрямок та відкриє деталі шляху у потрібний час

Нещодавно я прочитав в одній книзі: «Бог має план для вашого життя, але Він не так багато відкриває вам з нього!» Цю модель я простежую у своєму житті.

Ми хочемо знати волю Божу для свого життя, але, здається, що Він велику її частину приховує доки це не знадобиться.

Ми бажаємо, щоб Бог заздалегідь повідомив нас про те, коли йти кудись і що робити, попереджав, що ви зустрінетеся з певною людиною, що саме ці люди вкажуть вам наступний крок… Але ці подробиці приховані!

Його план для мого життя також відкривався крок за кроком. Божий план для вас і мене більш-менш подібний до плану для Аврама: «Вийди зо своєї землі, і від родини своєї, і з дому батька свого до Краю, який Я тобі покажу» (Буття 12:1).

Здається, частина «куди» – найбільш важлива нам, але вона спочатку прихована. Бог просто хоче, щоб Аврам вийшов, довіряв Йому, а пізніше дізнався про деталі.
Я думаю, що Божий план для вас такий самий.

Нам усім подобається безпека та інформованість. Але щоб мати віру в Бога і Його план для нашого життя, доведеться залишити це.

Можливо, Бог попросить вас залишити дещо, що, як вам відомо, заважає вашому шляху віри.

Моя молитва сьогодні:
Господи, дозволь мені залишити все, що заважає мені йти за Тобою. Твій план – моє першочергове бажання. Я довірятиму Тобі, що Ти маєш найкращий план для мене, тому я буду слідувати Твоєму керівництву! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.