Գլխավոր | Հրաշքներ | Ви спитаєте, яку користь дають обмеження?

Колись давно психологи проводили дослідження, під час якого спостерігали за дітьми, які гралися на дитячому майданчику. Дослідники помітили, що на відкритому майданчику, який не був нічим захищений, діти трималися середини й не відходили далеко від людей, яким довіряли. Але на майданчику, що був оточений високим парканом, діти почувалися невимушено, вони вільно досліджували простір аж до краю огорожі.

Паркани – це межі. Вони встановлюють обмеження. Але межі — це добре та корисно!

«Бо ж ярмо Моє любе, а тягар Мій легкий!» (Від Матвія 11:30).

Ужите автором грецьке слово описує ярмо Христа як «добре, легке, корисне і милосердне». Схиляючи голову під Його ярмом, ми зводимо моральні огорожі навколо свого життя. Й ці огорожі справді гарні, корисні, добрі, легкі та милосердні!  Так само як паркан дозволяє дітям на дитячому майданчику почуватися захищеними, духовні кордони дають нам свободу — вони заспокоюють нас, і страх йде!

Отже, ярмо — це сільськогосподарський інструмент, що стримує. Ярмо Ісуса – добре і корисне нам. І ми знаходимо благословення, коли стаємо під Його ярмо!

Чи ви вже переживали це добро і користь? Дійте! Підкоріться Ісусу!

Господи, допоможи мені полюбити Твоє ярмо, адже це справжня свобода для мене! Твоє ярмо дає мені благодать! Це корисно для підкорення моїх бажань плоті Тобі! Сьогодні моя ноша легша, бо я згоден з Тобою і приймаю Твою волю! В Ім’я Ісуса, амінь!

Моя молитва сьогодні:

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.