Գլխավոր | Հրաշքներ | Ви сильні, тому що в вас живе сила Христа!

Ми не завжди отримуємо те, що, як ми вважаємо, Бог має зробити для нас.

Це важко зрозуміти. Один мій близький колега – пастор великої церкви – якось приїхав до мене у Київ. У нього була діагностована пухлина мозку, й під час візиту він страждав від жахливого нападу мігрені. Ми могли тільки зібратися біля нього і молитися.

Багато хто вірив, що Бог його зцілить. І він також у це вірив. Однак після повернення додому Господь забрав його до Себе. І він не отримав зцілення, як сподівався. Але він довіряв Богу до кінця!

«Ось чому ми не впадаємо у відчай. Навіть, якщо зовні ми старіємо і слабшаємо, проте, внутрішньо ми щодня оновлюємося» (2 до коринтян 4:16).

Також ми можемо погодитися зі словами Павла, коли Бог сказав йому: «Досить для тебе милості Моєї, бо сила Моя повністю здійснюється у твоїй слабкості». Павло відповідає: «Тож я маю бути дуже щасливий з того, що хвалюся слабкостями своїми, аби сила Христова залишалася зі мною» (2 до коринтян 12:9).

В вас живе сила Христа!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі, що Ти живий. Твоєї благодаті достатньо для мене, щоб я міг пройти все! Я оновлююсь день за днем! Я вірю, що Твоє Слово каже: «Той, Хто в вас, більший за того, хто у світі» (1 Івана 4:4). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.