Գլխավոր | Հրաշքներ | Ви подолаєте усе, якщо продовжите довіряти Ісусу!

Ви колись чесно запитували себе, що найчастіше розчаровує вас? Зі мною це трапляється, коли я сподіваюсь на природні речі або покладаюся на людей та свої очікування від них. Або сподіваюся на якийсь майбутній досвід, що, як мені здається, принесе мені задоволення. Однак, така довіра — це віра та надія на людину, а людям судилося розчаровувати.

Іван записує дуже цікавий момент із життя Ісуса. Люди захоплювалися, дивувалися і вірили в Ім’я Ісуса через фізичні чудеса і знамення, свідками яких вони були, але «Ісус не довіряв їм, бо знав усі їхні думки» (Івана 2:24).

Ісус знає вас і мене, однак ніколи не розчаровується в нас. Бо Він знає, що благодать Його Батька може зробити для кожної людини. То ж, якщо хтось вас розчаровує або обставини складаються не так, як ви хотіли — продовжуйте довіряти Ісусу, й ви з усім впораєтеся!

Довіряйте Йому щодня, за будь-яких обставин. Довіра Йому – ключ до вашої перемоги!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я довірятиму Тобі і Твоїй благодаті для мене. Дякую, що даєш благодать і для людей, що оточують мене. Господи, я буду Твоїм учнем! Сьогодні та завжди я не покладатимуся на людей, але довірятиму тільки Тобі! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.