Գլխավոր | Հրաշքներ | Ви знаєте, що таке радіти незалежно від обставин?

Здається, люди часто плутають щастя та радість. Можна купити новий телефон і почуватися щасливим. Однак якщо ви кидаєте телефон і тріскає екран, то раптом щастя зникає. Так відбувається через те, що щастя залежить від обставин.

Проте існує дещо більше за скороминуще щастя – те, що не залежить від будь-яких новин чи подій. Це глибока радість, що стає основою для вашого серця і існує незалежно від того, що відбувається.

Пам’ятаєте про часті запити у пошукових системах українців у 2022 році? Другим найбільш запитуваним словом була радість.

Як вважаєте, чому це було важливим?

Важко зрозуміти, що відчуваєш, коли твоя країна знищується війною. Коли війна сіє руйнування та відбирає найдорожче, нелегко думати про щастя. Чи будеш ти знову колись щасливий? Чи можна бути щасливим, втративши когось із близьких через війну? Стільки складних ситуацій та тисячі питань без відповіді…

Мені здається, є тільки один шлях радіти серед глибоких страждань і втрат. Це знати і вірити в те, що говорить Біблія. Знати і вірити, що ви створені заради вічності.

«Усе Він прегарним зробив свого часу, і вічність поклав їм у серце, хоч не розуміє людина тих діл, що Бог учинив, від початку та аж до кінця» (Екклезіяст 3:11).

Оскільки це правда, то земля – не мій дім. Моє життя – дещо набагато більше, ніж фізичне тіло та все інше. Ось це реальність, на якій можна зосередитись. А потім можна почати вірити, що можливе і сказане Яковом.

«Майте, брати мої, повну радість, коли впадаєте в усілякі випробовування» (Якова 1:2).

Радість можлива тільки коли ви знаєте Господа!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я стою на Твоєму Слові! Твоє Слово – моя непохитна основа! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.