Գլխավոր | Հրաշքներ | Ви змінюєтеся згідно з досконалою волею Господа!

Сьогодні я читав молитву Девіда Платта, і вона торкнулася мене. Молюся, щоб ці слова торкнулися і вас, коли ви читатимете їх!

Ми в руках Гончара

«О, Господи, ми в Твоїх руках. Моє життя – справа Твоїх рук! Включно з моїм життям. Тому разом ми молимося: формуй нас, ліпи нас, роби такими, як Ти бажаєш, о, Боже! Ми визнаємо, що часом це не просто, але ми просимо Тебе продовжувати формувати нас, ліпити й творити, навіть коли ми не розуміємо того, що відбувається, або коли Твій процес заводить нас на шлях, що ми не обирали.

Але, Боже, навіть посеред болю і тиску на цьому шляху чи навіть надлому на ньому ми дивимося на Тебе і разом говоримо, що довіряємо Тобі! Ти – наш Батько! Ти любиш нас! Ти дбаєш про нас! І ми в благоговінні визнаємо, що ми – Твої діти, тому з радістю віддаємо свої життя в Твої руки!

О, Господи, твори в нас і з нами те, що Ти бажаєш! Веди нас туди, куди Ти бажаєш! Ми підкоряємось Тобі! Ти – Головний Гончар!

Ми підкоряємо Тобі своє життя заново, як грудка глини підкорюється в Твоїх ніжних руках! Формуй нас як посудини для Твого вживання і для Твоїх благородних цілей!

Дозволь нам зробити Твою волю на землі заради слави Твого імені! Боже, допоможи не марнувати своє життя, бунтуючи проти дій Твоїх рук. Допоможи нам довіряти Тобі і йти за Тобою!

Я вічно проголошуватиму: “Прославляю Тебе, що я дивно утворений! Дивні діла Твої, і душа моя відає вельми про це!” (Псалми 139:14). Амінь!»

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.