Գլխավոր | Հրաշքներ | Випробувавши «ярмо Христа», зникає бажання займатися «своїми» справами

На початку Свого служіння Ісус оголосив, що одним з Його покликань є «проповідувати полоненим визволення» (Від Луки 4:18). Пізніше Ісус показав, як це буде.

Коли я грішу, то усвідомлюю це. Я одразу відчуваю відокремлення від Бога. А потім приходить сором. Схожий стан може описати кожен із нас. У посланні до Римлян говориться: «кому віддаєте себе за рабів на послух, то ви й раби того, кого слухаєтесь» (До римлян 6:16). Ісус добре це знає, і тому каже: «Візьміть на себе ярмо Моє» (Від Матвія 11:29). Він знає: якщо ми коримося своїй плоті, то потрапимо в духовний полон. Він також знає, що якщо ми підкоряємося Йому, то здобудемо духовну свободу! Це ключ!

Коли ми духовно пов’язані з Ісусом, зникає бажання займатися «своїми» справами. Коли ми йдемо в одній зв’язці з Ним, то знаємо, що не зможемо слідувати власним шляхом, а тому стримуємо себе. Прискоритися не вийде, і сповільнитись теж неможливо, тому що Він з нами, й Він веде нас до нашої свободи!

Схиліться перед Ним! Він знає вас краще, ніж ви знаєте себе. Він любить вас більше за всіх і завжди знає, що для вас є найкращим!

Моя молитва сьогодні:
Господи, допоможи мені схилити голову перед Твоїм ярмом. Допоможи мені випробувати ту неймовірну свободу, що приходить, коли я стаю рабом Христа, пов’язаного зі мною. Ти ніколи не залишиш мене і не покинеш! Дякую!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.