Գլխավոր | Հրաշքներ | Випадкові зустрічі можуть виявитися зовсім невипадковими

Деякі зустрічі з людьми можуть здаватися випадковими, але якщо ви у Христі, це все змінює!

Візьміть приклад Павла у Дії 17:17. «Тож він розмовляв у синагозі з юдеями та з богобійними, і на ринку щоденно зо стрічними».

Спілкуватися з тими, хто випадково виявився поряд, був для Павла нормою. У сучасній культурі це також нормально.

Кузен Крісті приїхав до нас у Монтану, і вони з дружиною розповіли про одну таку випадкову зустріч. Вони розмовляли з людьми, які звернулися до них як клієнти бізнесу – це було звичайне невимушене спілкування. І виявилося, що близько 30 років тому цей чоловік працював у тому ж офісі у тому ж будинку, де дружина кузена Крісті працює зараз.

Це було дивовижним збігом, й, говорячи про це, цей чоловік поділився з кузеном Кристіпро те, як мало не загинув. Він розповів, що відчув подих смерті, й тому відкрив своє життя для Христа! Зараз кузен Крісті і ця людина часто спілкуються. І їхнє спілкування допомогло кузену Крісті віднайти новий інтерес до духовних питань.

Наш Господь все контролює!

«У Нім, що в Нім стали ми й спадкоємцями, бувши призначені наперед постановою Того, Хто все чинить за радою волі Своєї» (До ефесян 1:11).

Моя молитва сьогодні:

Господи, я вірю Тобі! Ти дієш! Сьогодні Ти даєш мені спадщину! Твої наміри – моє прагнення! Твоя воля – насолода для мене! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.