Գլխավոր | Հրաշքներ | Виконуйте волю Божу, не боячись «велетнів»!

Ми всі вразливі перед злом та поганими новинами. На жаль, це часто стосується прогнозів від лікарів. Для мене найкращий приклад перемоги та свідчення чудес – мій батько! Він мав рак. Він переніс серцевий напад. Йому зробили операцію з видалення товстої кишки. Якось лікарі зібрали нас попрощатися з ним, і його відключили від приладів, що підтримують життєдіяльність. Нам сказали, що мій батько помре. Вгадайте, що сталося? Йому стало краще! І це відбулося близько десяти років тому.

То ж, коли приходять погані звістки, одразу передайте їх Господу та проголосіть: «Господи, Ти пануєш над усім! Мої дні пораховані Тобою! (Псалом 37:18).

Десять із дванадцяти ізраїльських розвідників принесли погані звістки. Багатства Обітованої землі було видно неозброєним оком, але чутки про велетнів і страх невідомого призвели до ремствування і бунту проти Слова Господа. «Худий поголос» пустив коріння, й люди погодилися з безвірною більшістю!

Слухайте Господа і завжди проголошуйте Його Слово! Пам’ятайте, що Ісус сповістив нам те, що було і Його поживою також!

«Пожива Моя чинити волю Того, Хто послав Мене, і справу Його довершити» (Від Івана 4:34).

Моя молитва сьогодні:

Господи, нехай моє серце не турбується. Нехай моє серце дивиться з вірою на всіх моїх «велетнів». Моя пожива – бажати Твоєї волі! Мої велетні стануть «хлібом» для мене! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.