Գլխավոր | Հրաշքներ | Почніть все спочатку вже сьогодні!

Серед біблійних сюжетів є історії про людей, які отримали шанс розпочати все заново. Розмірковуючи про це, я згадав історію Никодима – одного з провідних релігійних лідерів Єрусалиму. Він спостерігав за життям і служінням Ісуса і дійшов висновку, що людина може робити те, що робив Христос лише, якщо з нею буде Бог. Никодим захотів особисто зустрітися із Христом. Однак, оскільки більшість юдейських релігійних лідерів виступала проти Христа, то зустріч із Ним вдень загрожувала похитнути статус Никодима у суспільстві. Тому він прийшов до Ісуса вночі, й так отримав можливість розпочати все заново.

Так, Никодим посідав важливе місце у своєму народі та мав релігійну владу. Проте він був чесний із собою, й – з одного боку – усвідомлював безживність і безсилля фарисейства, а з іншого — бачив силу Господа Ісуса.

Багато людей бажають змінитися. Можливо, ви також будуєте плани, наприклад, на наступний рік чи інший життєвий період. Можливо, ви хочете провести його краще, ніж попередній, і вірите, що й самі поступово змінитеся. Однак, розглядаючи історію Никодима, ми бачимо, що внутрішні зміни відбудуться в людині лише тоді, коли вона зустрінеться з Христом особисто, віч-на-віч.

Чи хочете ви слідувати за Ісусом? Пам’ятайте: ваш новий старт – у Його руках!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.