Գլխավոր | Հրաշքներ | Ваше спасіння – такий само Божий дар, як і віра!

Деякі люди просто не хочуть увірувати у Христа, скільки б часу не проводили з Біблією чи послідовниками Ісуса.

В інших чутлива совість, і вони знають, що Бог є, але насправді вони не хочуть відмовлятися від власної гордості та підкоряти свою волю Йому. Тому вони також відокремлені від Господа.

Дещо важливе відбувається в той момент, коли ви чи я відчуваємо свою покинутість серед власної гріховної поведінки, і Христос пропонує нам слідувати за Ним – зараз і у майбутньому. Тоді ми можемо отримати два дари: дар віри в Нього і дар вічного життя – зараз і навіки!

«Бо спасені ви благодаттю через віру, а це не від вас, то дар Божий, не від діл, щоб ніхто не хвалився» (До ефесян 2:8-9).

Я нічого не можу зробити, щоб покращити своє становище перед Богом. І ніхто не може. Частина мене говорити: «Господи, я потребую Тебе! Я жадаю Тебе! Я підкоряю свою волю Тобі!

А потім ми отримуємо благодать, бо Бог сповнений благодаті. Ми отримуємо віру, бо Він шанує віру!

Без віри неможливо догодити Богу!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я підкоряюся Тобі! Я дякую Тобі за вічне життя, яке починається зараз! Віра в Тебе – мій спосіб життя. Що б я не бачив у фізичному світі – біль, страждання та збентеження, – я переживаю спокій, бо Ти – мій Шалом! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.