Գլխավոր | Հրաշքներ | Варто дочекатись відповіді – це слова вічного життя!

Тільки Ісус має слова вічного життя для вас і вашого життя! Нехай їх почує ваше серце!

Що ви робите, якщо довго молитеся, але не бачите Божої відповіді? Або коли заглиблюєтесь у проблему, намагаючись її дослідити, але причину виявити неможливо? Як реагуєте, якщо все йде не за планом? Або коли серце наповнюється сумнівами, хоч нещодавно ви були впевнені, що ваша віра міцна?

Саме в такі моменти Ісус дещо запитує у кожного з нас. Колись це запитання почули Його учні. Питання, на яке ми насправді не хочемо відповідати…

«Може, і ви хочете піти?»

Один мій добрий друг написав у Facebook пост, уривком якого хочу поділитися з вами: «Часом життя буває дуже важким. Те, у що я вірю, піддається серйозним сумнівам, й тому я мушу копати глибоко, до самої основи свого серця. Саме в такі моменти я знаю, що нічого не можу зробити, і я просто говорю Ісусу те, що сказав Петро: “Господи, до кого нам ще йти? Ти маєш слова вічного життя!” (Івана 6:68)».

Тільки Ісус має слова вічного життя для вас і вашого життя! Нехай їх почує ваше серце!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую за Твої слова вічного життя для мене! Дякую, що Ти можеш відкласти мою перемогу, бо знаєш мене і моє серце краще за мене. Допоможи мені привести мої плани та сподівання у відповідність до Твого суверенного задуму. Допоможи мені довіряти Тобі щохвилини, у будь-якій ситуації, протягом усього дня, що чекає на мене вже зараз! Молюсь в Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.