Գլխավոր | Հրաշքներ | Вам призначені віра, мир і сон серед будь-якої негоди!

Усі бурі схожі. Часом можна побачити наближення шторму, але здебільшого усе виникає раптово. А ще поки все не вщухне, невідомо, що саме принесе в собі стихія.

Просто зараз ми живемо на узбережжі Плоскогірних озер – тут шторми можуть виникати раптово і приходити «нізвідки». Ось, ви спостерігаєте, як вода мирно хлюпається об берег, а через коротку мить піднімається сильний вітер, водна гладь покривається пінистими гребенями, а величезні хвилі обрушуються на берегову лінію.

Деякі бурі приносять вітер та зливу. Інші настільки сильні, що валять величезні дерева. Гілки, та сильний вітер пошкоджують лінію електропередач, і тоді в нашому домі зникає електрика…

Я тільки-но описав природний шторм, але подібне може відбуватися і у сфері людських взаємин. Несподівано зʼявившись, бурі несуть настільки сильний емоційний біль, що, здається, він здатний викинути нас на межу озлоблення.

Чи знайоме вам подібне? Чи відчували ви схожі почуття останнім часом?

У мене є для вас обітниця від Бога! Нещодавно я натрапив на цей вірш, і він глибоко торкнувся мого духа. Я молюся, щоб він торкнувся вас!

«У спокої я ляжу, і засну, бо Ти, Господи, єдиний даєш мені жити безпечно!» (Псалом 4:9).

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти знаєш, що мені потрібний мир, і Ти знаєш, що мені потрібний сон. Тільки Ти даєш мені можливість жити у безпеці! Господи, Ти – моє умиротворення у життєвих бурях! Як Ти спав на кормі човна серед лютого шторму, Ти можеш дати мені віру, мир і сон посеред будь-якої негоди! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.