Գլխավոր | Հրաշքներ | Вам призначена радість!

Ісус говорив дещо особливе у Свій останній вечір на землі. Він був зі Своїми учнями, і досить точно підсумував Своє служіння:

«Це Я вам говорив, щоб радість Моя була в вас, і щоб повна була ваша радість!» (Івана 15:11).

Цей вірш торкнувся мене сьогодні. «Вид» Господньої діяльності – радість. Він хоче, щоб ми з вами також «виробляли радість».

Ми не будемо у цьому процесі одні. Ми не можемо «заробити» радість. Ми не можемо її заслужити. І насправді ми не знаємо, де і коли вона проявиться.

Пам’ятаю, як я супроводжував одного з моїх прийомних синів у закладі, пов’язаному із ментальним здоров’ям. Він проходив багато різних тестів, і вся ситуація виснажувала мене. Виникало почуття, ніби я тону в клекотливому потоці, що вирує над моєю головою. Тоді я ввімкнув пісню поклоніння. Музика наповнила приміщення, і темрява просто зникла. Прийшла радість, заповнивши собою палату і моє серце!

Я молюся, щоб Його радість була повною всередині вас, коли вас захльостують життєві труднощі!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Твоя радість – це те, чого я жадаю. І я хочу, щоб Твоя радість була повною всередині мене. Дозволь мені бачити проблеми навколо у світлі Твого покликання. Твоє призначення для мене – Твоя радість усередині мого серця. Дякую Тобі, Господи Ісусе! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.