Գլխավոր | Հրաշքներ | Бути під спільним ярмом з Ісусом – це і є справжня свобода!

На початку свого шляху з Ісусом я відчував свою провину та гріховність і думав про те, що Ісус обіцяє мені прощення, свободу та мир. Мені дуже подобається, як це звучить!

Свобода є однією із найвищих цінностей людини. Це те, чого ми всі хочемо. І мир – ще одна цінність, яку прагне будь-хто з нас. Але, на жаль, тоді мені ніхто не пояснив, як саме свобода та мир можуть прийти до мене… А ви знаєте?

Піднімаючи тему свободи і миру, Ісус говорить щось зовсім нелогічне: «Візьміть на себе ярмо Моє, і навчіться від Мене» (Від Матвія 11:29).

До цього моменту я думав, що свобода означає робити те, що хочеться. Тільки пізніше я зрозумів, чому Ісус сказав ці слова.

Ярмо (тягар) – це знаряддя землеробства. Воно використовується для об’єднання упряжі двох тварин, щоб ті працювали разом із максимальною силою. Зазвичай поруч запрягають двох бугаїв різного віку: літнього — який знає ярмо, дисципліну і вміє орати — і молодого, який ще не має великого досвіду.

Саме цього ми потребуємо духовно! Бог знає, що людині потрібні стриманість і дисципліна. І ми маємо бути єдиними з тим, хто знає про них більше за нас.

Бог каже: «Схили голову перед Моїм ярмом. Я з Тобою в одній зв’язці. Коли ми з тобою об’єднані одним ярмом, ти відчуєш свободу, тому що послух Мені – це і є справжня свобода!»

Наша свобода в тому, щоб бути пов’язаними з Ісусом!

«Прийдіть до Мене» – звучить так просто. Але коли це говорить Творець, нам слід дослухатися!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі за Твоє ярмо! Я хочу бути пов’язаним із Тобою! Якщо ми пов’язані, Ти завжди будеш зі Мною! Мені це так подобається! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.