Գլխավոր | Հրաշքներ | Буря не зламає того, хто сповнений надії на Господа

Я люблю збирати цитати та робити нотатки, й кілька днів тому прочитав Крісті одну з моїх нотаток, що зберігав роками. Вже не пам’ятаю, за яких обставин зробив цей запис, але знаю, що ці слова написав своєму батькові один 22-річний голландець перед розстрілом. Німці стратили цього хлопця за «допомогу ворогові», коли той намагався втекти з Голландії.

Лист завершувався словами: «Це станеться незабаром, о п’ятій годині. Я буду з Богом. Чи це справді такий страшний перехід?.. Я йду допоки ми не побачимося і не возз’єднаємося знову, що принесе величезне щастя. Я не маю ненависті. Я вмираю без ненависті. Бог керує всім».

Ці слова торкаються мого серця щоразу, коли я читаю їх. Ця людина знаходиться в епіцентрі бурі, але вона наповнена миром. Цей юнак покладається на Господа. Божа вічність жива у ньому. Сила надії переповнює його завдяки його довірі до Господа і впевненості в тому, що Бог керує всім!

Моя молитва за вас сьогодні повністю співзвучна молитві Павла за християн у Римі:
«Бог же надії нехай вас наповнить усякою радістю й миром у вірі, щоб ви збагатились надією, силою Духа Святого!» (До римлян 15:13). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.