Գլխավոր | Հրաշքներ | Будьте покірними небесному покликанню!

Вчора я відвідав служіння хрещення. Воно було чудовим! Я спостерігав, як шестеро молодих людей слухали пастора, який одному за одним говорив підбадьорливі слова.

Одну фразу повторювали кожному: «Чи готовий ти служити Богу з чистою совістю за всіх днів свого життя?»

Усі вони відповіли, що готові. І я знаю, що всі вони мають намір так чинити.

Пам’ятаю, коли я почав серйозно ставитися до Господа, я хотів, щоб моє життя було вартим Його. І я також обіцяв служити Йому з чистою совістю!

Не пригадую, чи я говорив Богу, що хотів би стати місіонером. Точніше, все так і було, бо я вірив, що Бог хотів, щоб я поїхав до СРСР. Але сьогодні, прослуживши в країнах колишнього СРСР понад 30 років, я розумію, що початок був дуже простим.

Що я робив весь цей час? Дослухався до кожного наступного кроку, до якого мене спонукав Бог.

Тому, коли на шляху в Дамаск Павла осяяло сліпуче світло, апостол почув Бога і свідчив про це перед царем: «Через це я, о царю Агріппо, не був супротивний видінню небесному» (Дії 26:19).

Бути покірним наступному кроку – це все, що вам потрібне сьогодні!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую Тобі за те, що багато років тому Ти підбадьорив мене поїхати до СРСР. І я дякую Тобі, що коли я зробив той перший крок, Ти продовжував вести мене знову і знову, все далі і далі. Тепер я молюся за моїх читачів. Говори їм! Допоможи їм пізнати Твоє серце, щоб вони швидко слухалися Тебе! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.