Գլխավոր | Հրաշքներ | Будуйте життя на основі Божої мрії про вас!

Впевнений, вам знайомий цей вірш: «Коли немає Бога в серцях людей, народ, народ розпускається, щасливий той, хто дотримується Закону Всевишнього» (Приповісті 29:18).

Сьогодні я почув, як один пастор прочитав цей уривок з Біблії у сучасному перекладі «Послання» (Message): «Якщо люди не можуть побачити, що робить Бог, вони спотикаються; але коли вони слухають те, що Бог відкриває, вони найбільш благословенні!» (дослівно з англійської).

Нам варто присвячувати час, щоб побачити «те, що робить Бог». А потім, коли Його бачення передається нам, ми маємо звернути на нього усю свою увагу.

Ви маєте особисте покликання – йти за Господом туди, куди Він веде. Це може статися будь-коли. Не існує «попереджувальних знаків», що саме сьогодні ви почуєте Його голос або що сьогодні Бог дасть вам якусь ідею.

Коли Бог спонукав мене поїхати до СРСР у 1978 році, я просто перебував у стані паузи, а тому мої вуха були відкриті, щоби чути. Через роки я чітко розумію, що Він дійсно закликав мене – але лише завдяки тому, що відбувалося в моєму житті після першого кроку послуху.

Є одна влучна цитата Філіпа Янсі, що чудово відображає цю думку: «Віра означає заздалегідь вірити в те, що матиме сенс тільки з часом!»

Плануйте своє життя на основі Божої мрії про вас!

Моя молитва сьогодні:

Господи, сьогодні Ти дієш у моєму житті. Відкрий мої духовні очі, щоб я побачив, що Ти робиш. А потім, Господи, дай мені благодать повністю звернути увагу на те, що Ти відкриваєш, і я піду за Тобою! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.