Գլխավոր | Հրաշքներ | Боріться! З Ісусом ви здобудете перемогу!

Ісус любить вас, і через Нього ви здобули у ваших битвах – повну, абсолютну, беззаперечну перемогу!

Одна з найвідоміших історій Старого Завіту – битва Давида та Голіафа (1 Самуїлова 17 розділ). Ця історія актуальна для будь-якого часу, й близька як молоді, так і людям старшого віку.

Вона розповідає про неймовірні шанси. Уявіть: на поле битви виходить хлопчик із пращею. Він йде на битву разом з Богом. А проти нього — гігант із мечем, у залізних обладунках, таких важких, що не може їх підняти самотужки.

Малий Давид говорить велетню Голіафу: «Ти йдеш на мене з мечем і списом та ратищем, а я йду на тебе в Ім’я Господа Саваота, Бога військ Ізраїлевих, які ти зневажив» (1 Самуїла 17:45).

Ми всі знаємо, чим скінчилась ця битва!

Думаю, ви погодитеся, що це чудова ілюстрація, що означає «бути більше, ніж переможець». Це те, про що Павло говорить у Посланні до Римлян: «Але в цьому всьому ми перемагаємо Тим, Хто нас полюбив» (Римлян 8:37).

У Біблії англійською тут написано «перемагаємо більше, ніж переможець». «Більше за переможця» — це грецьке слово «гіпернікао». Це означає «бути супер завойовником» або людиною, яка «повністю, рішуче та ґрунтовно перемогла»!

Ісус любить вас, і через Нього ви здобули у ваших битвах – повну, абсолютну, беззаперечну перемогу!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Твоє Слово говорить, що Ти любиш мене, і тому я супер переможець! Незалежно від моєї сьогоднішньої битви, я заявляю, що моя мета – абсолютна та беззаперечна перемога, і я отримаю її в Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.