Գլխավոր | Հրաշքներ | Бог не винен у наших бідах

Часом непросто зрозуміти, чому відбуваються певні страшні та сумні події. Проте, одне можна сказати точно: ми не можемо звинувачувати Бога в тому, що відбувається з нами!

…Україна палає. На її території продовжує розгортатись кривава трагедія. Трагічно й те, що в цій війні загинуло багато російських солдатів, які не хотіли опинитися там. Не так просто зрозуміти, чому це все відбувається! Складно усвідомити, чому трапляються й інші біди, зло… Однак, що я знаю, то це те, що в наших стражданнях не можна звинувачувати Бога!

Доки Ісус не почне виконувати Свою перетворюючу роботу всередині нас, нашою рушійною силою є егоїзмом. Й саме егоїзм часто спричиняє нещастя.

У 13 розділі Євангелії від Луки згадується дві жахливі події, що сталися під час земного життя Ісуса. Група галілеян прибула до Єрусалиму, щоб принести жертви у храмі, а Понтій Пілат наказав їх вбити. Коли Ісуса запитали, хто винен у цьому, здається, Його відповідь була прохолодною… « Ісус же сказав їм у відповідь: Чи ви думаєте, що оці галілеяни, що так постраждали, грішніші були від усіх галілеян? Ні, кажу вам; та коли не покаєтеся, то загинете всі так!» (Луки 13:2-3).

Потім Ісус додає: «Або ті вісімнадцять, що башта на них завалилась була в Сілоамі й побила їх, чи думаєте, що ті винні були більш за всіх, що в Єрусалимі живуть? Ні, кажу вам; та коли не покаєтеся, то загинете всі так!» (Луки 13:4-5).

Ісус стверджує, що злі діяння людей і руйнівні стихійні лиха природи будуть продовжуватися і далі. Але Він двічі звертає увагу на слово «покаяння».

Вічність з Ісусом починається зараз, з покаяння, й ви створені для неї! Ви створені, щоб жити вічно!

Моя молитва сьогодні:

Господи, каюся у своїх гріхах! Прийми мене і пробач, наповни Своїм Святим Духом. Я належу Тобі відтепер і назавжди! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.