Գլխավոր | Հրաշքներ | Бог знає, як захистити вас від зла!

Кілька днів тому я спілкувався зі своєю старшою дочкою Ханною. Вона мала запитання щодо останнього часу. А ще вона цікавилась моїми дослідженнями Біблії.

Ось так я їй відповів: «Ханно, досліджуючи Писання і слухаючи теорії великих біблійних учених, які вивчали тему останнього часу, я дійшов основного висновку.

У 2 Петра 2:9 наводяться чудові слова: «Вміє Господь рятувати побожних від спокуси, а неправедних берегти на день суду для кари».

Згідно з контекстом цього уривку, мені не слід переживати через лжевчителів, лжепророків, лжетеорій щодо останнього часу, тому що в минулому Бог спас Ноя. Він також врятував Лота. І безліч інших людей! Він вважав їх праведними, тому Його послання мені цілком зрозуміле. Наскільки б страшними, хаотичними й заплутаними не здавались сучасні події, Бог знає Своїх і знає, як позбавити Своїх благочестивих людей від випробувань! І я можу бути впевненим, що Він зробить це і для мене!

А тим часом я звіщатиму Його Слово всім, кому можу, до самого кінця, тому що Його Слово має силу очищати і перетворювати, щоб зробити нас благочестивими!»

Проголосіть зі мною сьогодні: «О, Господи, Ти покрова моя, Ти від утиску будеш мене стерегти, Ти обгорнеш мене радістю спасіння!» (Псалми 32:7).

Затримайтеся в Його присутності і послухайте, як Він говорить особисто вам: «Я зроблю тебе мудрим, і буду навчати тебе у дорозі, якою ти будеш ходити, Я дам тобі раду, Моє око вважає на тебе!» (Псалом 32:8).

Амінь та амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.